divendres, 10 de setembre de 2010

ADÉU…ADÉU…VACANCES…!

Hui dia 9 de setembre de 2010 els hem dit adéu a les vacances i ens hem disposat a començar un curs nou i millor que el de l’any passat. Hui ens han ensenyat el que seran les nostres aules per tot el curs, ja allí hem pensat que aquest any som els majors de l’escola i ens tenim que comportar com a tal. Hem començat el matí contant un poc el que havíem fet a les vacances. Tots coincidim en el mateix: anar a la piscina, a la platja, a practicar esports, algún que altre viatge, campaments, etc. Però... i treballar? La majoria de la classe ha fet textos, dibuixos, experiments i altres coses molt interessants.

Hui a classe també ens han repartit els horaris i ens han fet una visita els xiquets que acaben de passar al Bosco II. També hem vist noves cares a les nostres classes. Per suposat també hem proposat un pla de treball per a este curs que ens espera.

Res més hem fet hui, però el que hem fet encara que parega poquet es molt. Tots volem que aquest curs siga igual o millor que el curs passat i seguirem informant-vos de totes les nostres aventures.
Maria Cardona Montelegrino

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada