dimecres, 1 de juny de 2011

EXCURSIÓ FI DE CURS

El passat 25 de maig els i les de sisé visitàrem La Illeta dels Banyets i el Marq, per a després trobar-nos amb els nostres companys-corresponsals de Santa Pola al parc del Palmerar.

Eixírem de Cocentaina a les 8:45 i arribàrem a la Illeta dels Banyets (El Campello) cap allà les 10. Allí ens explicaren que aquest lloc es un jaciment arqueològic que va ser habitat des del neolític i on s'hi troben restes d'ocupació de l'edat dels metalls, ibers i romans. La visita va durar uns 45 minuts. En acabar esmorzàrem allí mateix i després vam anar al Marq (Museu Arqueològic d'Alacant) a visitar les sales permanents sobre el paleolític, el neolític, l'edat dels metalls, els ibers i els romans. Després visitàrem l'exposició temporal sobre "Els tresors de l'arqueologia rusa" cedida pel museu de l'Ermitage, l'importantíssim museu rus de Sant Petersburg.
Passades les dues anàrem a dinar al parc del Palmerar on s'hi trobàrem amb els nostres companys del CEIP "Cervantes" de Santa Pola amb els quals hem mantigut correspondència durant quatre cursos. Ens vam intercanviar records, vam jugar una estona i ens vam fer una foto tots junts. Al voltant de les 4.15 començàrem el camí de tornada a casa.
Helena Santamaria - Aitana Garcia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada