dijous, 11 de novembre de 2010

FESTA DEL 9 D'OCTUBRE

Com tots els anys el dia 8 d’octubre vespra del dia 9, dia en que Jaume I va entrar a Valencia, a la nostra escola hem celebrat aquesta festa.

Pel matí vam estar fent una hora de classe normal, després, quan les mares dels xiquets que havien de fer la xocolata ens la van dur, tots ens vam posar a menjar-se-la . També hi havia “esparteros” i de tan bons com estaven molta gent va repetir. Quan vam acabar la xocolatada vam eixir al pati a jugar una estona, fins que ens van cridar per a fer els jocs tradicionals. Vam baixar a la pista de futbol i vam començar a jugar. Alguns dels jocs que hi havia eren els següents: el Sambori, les bitlles, les cadiretes, carreres de sacs, el mocadoret, etc. Ens ho vam passar molt bé.

Per la vesprada vam assistir al Correllengua al Palau. Aquesta festa es una festa per la llengua valenciana a la que tots els col·legis de Cocentaina assisteixen. Va anar un contacontes i ens va contar dos contes molt tradicionals. Després ens en vam anar cap a casa a gaudir de quatre dies de vacances.

Va ser un dia fantàstic!

María Cardona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada