dijous, 7 de gener de 2010

Acomiadament


Una vegada més, arriba el final d’una substitució, i això vol dir acomiadar uns altres alumnes amb tota la il·lusió de la feina feta i les bones relacions establertes, però també amb la tristor que sempre hi ha en el moment de finalitzar una etapa.

Durant aquest temps la travessia que hem fet junts ha tingut els seus alts i baixos, les seves emocions, com totes les aventures, però crec que el més important d'’aquest camí que hem viscut ha estat la descoberta que hem arribat a fer els uns dels altres i l'’aprenentatge que hem assolit tots junts: vosaltres de mi, i jo de vosaltres.

Des del primer dia fins l’últim, a la nostra entranyable barca hi han anat pujant i baixant molts coneixements nous. Vosaltres arribareu a port dins d’uns mesos i desitge, de tot cor, que el viatge us estiga del tot profitós.

Espere que us emporteu un bon record sobre aquesta xicoteta, però gran experiència ,i vosaltres que sou els qui us quedeu, agafeu noves forces per continuar amb il·lusió i responsabilitat.

Només em falta dir-vos que un bon vent bufe les veles dels vostres desigs i que, en aquesta vida, aconseguiu tot allò que us proposeu.

A la Ribera, sempre hi trobareu recer i us esperaré amb els braços oberts.

Bona sort i moltes gràcies per tot!Llúcia Garrido

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada